Vj XTRM2

Etusivu > Polkujuoksukengät

Vj XTRM2
Vj XTRM2
Vj XTRM2
Vj XTRM2
Tuotekoodi
SVJ4375
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
UK4
UK4½
UK5
UK5½
UK6
UK6½
UK7
UK7½
UK8½
UK11
UK11½
139,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
165,00 €
kpl

Polkukenkä koviin olosuhteisiin

VJ XTRM2 jatkaa suositun XTRM-mallin sarjaa tuoden kenkään uudistuneen ulkonäön lisäksi ominaisuuksia, jotka parantavat kengän suorituskykyä entisestään. Kengän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota keveyteen, kestävyyteen sekä erinomaiseen juoksutuntumaan ja lopputuloksena on syntynyt varsin kisainen kenkä niin polku- ja vuorijuoksijoille kuin suunnistajillekin.

XTRM2-mallissa kengän lestiä on muotoiltu tarjoamaan enemmän tilaa varpaille liikkua ja levittyä. Tämä lisää kengän käyttömukavuutta erityisesti pidemmillä juoksupätkillä. Kengän välipohja on valmistettu erittäin responsiivisesta CMEVA-materiaalista, joka takaa kengälle loistavan juoksutuntuman. Tämän lisäksi väli- ja ulkopohjan välistä löytyy koko pohjan pituuden kattava Rock Plate, joka ehkäisee terävien kivien ja oksien tuntumista pohjan läpi ja lisää kengän vakautta.

Kengän päällinen on uudessa XTRM2 -mallissa valmistettu sveitsiläisestä Schoeller Keprotec® -materiaalista, joka on kevyttä ja huippukestävää. Päällinen on myös bluesign®-sertifioitu, joka tarkoittaa, että päällisen valmistuksessa on käytetty vain kestävän kehityksen menetelmiä. Päällismateriaali on venymätöntä eikä se kerää itseensä kosteutta, joten kengän keveys ja istuvuus säilyvät koko suorituksen ajan. Uudistettu entistä kevyempi Fitlock-systeemi optimoi kengän istuvuuden yhdessä nauhojen kanssa sekä suojaa jalkaholvia iskuilta. Uusi pehmennetty kantakappi muotoutuu erinomaisesti kantapään ympärille vähentäen akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta. Tämän lisäksi uusi sivuilta kiinnitetty ¨racing¨ iltti takaa käyttömukavuuden pysymällä paikallaan koko suorituksen.

XTRM2:n agressiivinen pohjakuviointi tarjoaa ennennäkemätöntä pitoa haastavillakin alustoilla. Kengän butyylikumista valmistettu Superior Contact -ulkopohja tarjoaa loistavaa pitoa kovilla ja märillä alustoilla, kun taas 6 mm korkeat nappulat takaavat pidon pehmeämmällä maapohjalla. Kun on aika tehdä tulosta ja tarvitset kengät kaikista kovimpiin maastoihin ja olosuhteisiin, on VJ XTRM2 ainoa oikea valinta!

 

Schoeller Keprotec® -päällinen

VJ XTRM2:n päällinen on tehty sveitsiläisestä Schoeller Keprotec® - materiaalista, joka kestää kulutusta äärimmäisen hyvin. Materiaali on myös venymätöntä eikä se ime kosteutta sisälleen, joten kenkä pysyy erittäin kevyenä koko suorituksen ajan.

Uusi kevyempi Fitlock-systeemi

VJ:n innovatiivinen Fitlock-systeemi tarjoaa yhdessä nauhoituksen kanssa optimaalisen istuvuuden kengälle. Samalla kun Fitlock-systeemi ¨lukitsee¨ kengän kiinni jalkaan se myös suojaa jalkaholvia iskuilta.

 

Optimaalista pitoa ja suojaa

XTRM2:n uudelleen suunniteltu pohjakuviointi tarjoaa entistä parempaa pitoa monipuolisesti eri alustoilla. Pohjan erikoiskumi tarrautuu ilmiömäisesti koviin ja märkiin alustoihin kun taas 6mm nappulat pitävät huolen loistavasta pidosta pehmeämmissä maastoissa. Koko pohjan alueen kattava rock plate estää teräviä kiviä ja oksia tuntumasta pohjan läpi ja lisää kengän kiertojäykkyyttä.

Hoito-ohjeet

Suunnistuskengät pestään käytön jälkeen. Älä säilytä kenkiä muovipussissa. Tee näin:

Avaa nauhoitus ja poista pohjalliset.

Huuhdo kengistä suurin lika pois.

Käytä korkeintaan 30 asteista vettä ja mietoa pesuainetta.

Pese kengät käsin, älä pesukoneessa.

Kuivaa normaalissa huoneenlämmössä tai jos kuivaat ulkoilmassa, vältä suoraa auringonvaloa.

 

tech

Asiakkaat ostivat myös

Classic  -Suunnistushousu ksin
Perussuunnistushousu suunnistuspukukankaasta... 
36,00 €
Kenkäpussi - Kenkälaukku
• Materiaali: 600D/420D-polyesteriyhdistelmää
• Koko: 35 x 19 x 12cm
• Tilavuus: 8... 
9,90 €
norm.
14,90 €
Classic- Suunnistushousu musta
Classic suunnistushousu Leveä pitkä lahkeinen perussuunnistushousu perinteisestä suunnistuspukukankaasta. Uutuutena lahkeissa askeltamista ja... 
36,00 €
VJ IROCK3
Vj Irock 3 Luotettavaa pitoa kaikille alustoille Irock 3 on tämän moninkertaisen testivoittajan kolmas sukupolvi. Päivitetty on muutakin kuin tuore ulkonäkö. Varpaille... 
119,00 €
tech