Toimitusehdot

Tietosuojaseloste

Hyväksymällä toimitusehdot ilmoitat tutustuneesi tietosuojaselosteeseen.

 

Tuotteiden toimitus

Pienin toimitettava tilaus on 15 eur.

Kaikki rannetietokoneet sekä valaisinpaketit ym. laitteet toimitetaan vain verkkokauppamaksulla tai postiennakolla.

Normaali toimitusaikamme on muutama päivä - viikko (3-7 arkipäivää). Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta on toimitusaika pidempi.

Tehdas- ja seura-asutoimituksissa tilausaika on pidempi ja niistä sovitaan erillisellä sopimuksella.


Huom! Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.

 

Toimitustavat

Postipaketti joko tilauksessa valittuun postiin tai postipakettiautomaattiin.

Nouto valitusta myymälästä Helsinki, Tampere tai Turku.

Nouto kisapaikalta, jolloin tilaukset toimitetaan myyntiauton mukana haluttuun kisatapahtumaan. Tilaukset niihin on tehtävä ennakkoon kolme kokonaista arkipäivää ennen ko.kisaa. Ilmoita tilauksen lisätiedot kohdassa kisan päivämäärä sekä mistä kisasta tilaus noudetaan.

Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta on toimitusaika pidempi. Jos toimitus viivästyy em. syystä olemme yhteydessä asiakkaaseen ja sovimme uuden toimitusajankohdan.

 

Toimituskulut

Kaikissa maksutavoissa lisätään loppusummaan posti- ja käsittelykulut 9,90 eur/tilaus kaikkialle Suomeen.

Postiennakkolähetyksissä perimme lisätoimitus-kulun 2,50 eur/lähetys. Tällöin posti- ja käsittelykulut yhteensä 12,40 eur/lähetys.

Toimituskulut 0e valittaessa nouto myymälästä (Helsinki, Tampere tai Turku) tai nouto kisapaikalta.

Ulkomaille lähetettävien tilausten posti- ja käsittelykulut hinnoitellaan kunkin lähetyksen vastaanottavan maan postikulutariffien mukaisesti.

Maksutavat

Postiennakko
Maksat tilauksesi postiennakolla samalla, kun noudat sen postista. Postiennakkotilaukseen lisätään toimituskulujen lisäksi 2,50 eur/lähetys. Tällöin posti- ja käsittelykulut yhteensä 12,40 eur/lähetys.

 
Verkkomaksu
Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa 9.2.2021 alkaen Paytrail yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana tiliotteella näkyy Paytrail.

Maksuvaihtoehtoina ovat kaikki pankit sekä Visa ja Mastercard sekä MobilePay.

Paytrail-banneri-pankit-visa-mastercard-mobilepay

 Käteis- ja korttimaksu

Tilauksen voi maksaa myös käteisellä tai maksukorteilla (pankkikortit, Visa tai Mastercard) suoraan myymälään valitessasi maksutavaksi maksu noudettaessa ja nouto valitsemastasi kaupasta (Helsinki, Tampere tai Turku).

Nouto kisoista eli tilausten toimitukset kisapaikoille. Maksu näissä tilauksissa joko Paytrail-maksupalvelussa ennakkoon, seuroille laskulla tai maksulla paikan päällä kisamyymälään käteisellä tai maksukortilla.

 

Laskutus   (vain tekstissä alla mainituille tahoille)
Liityttyäsi seurakanta-asiakkaaksemme, voit valita myös maksutavaksesi laskutuksen. Laskun maksuaika on 7 vrk tai sopimuksen mukaan. Lasku liitetään tilauksen mukaan, eikä laskutuslisää peritä.

Laskutus on vain seurojen sekä yritysten, yhteisöjen, oppilaitosten ja puolustusvoimien tilauksiin, ei yksityisasiakkaille muuten kuin erillissopimuksella.

 

Lahjakortti
Suunnistajan Kaupan lahjakortin käyttö nettikaupan tilauksissa on mahdollista, kun seuraavat kohdat täyttyvät:

  1. Toimitustapana posti: lahjakortti tulee lähettää Tampereen Suunnistajan Kaupalle liitettäväksi ko. tilaukseen osamaksuksi  osoitteeseen: Tampereen Suunnistajan Kauppa, Rantaperkiönkatu 1 C 9, 33900 TAMPERE 
  2. Toimitustapana nouto (Hki, Tre, Tku tai kisapaikka): lahjakortti toimitetaan valitulle noutopaikalle.
  3.  TIlauksen lisätiedot kohdassa on mainittava lahjakortin voimassaoloaika, summa ja numero.
  4. Maksaessasi tilausta käytä maksutapana POSTIENNAKKOA tai lasku seuralle (maksu noudettaessa mikäli toimitustavaksi on valittu nouto Hki, Tre, Tku tai kisapaikka), niin tilauksen loppusummasta vähennetään lahjakortin summa.

HUOM! PAYTRAIL -maksutavan kanssa EI ole mahdollista käyttää lahjakorttia!

 
Toimitus ulkomaille
Emme lähetä laskulla ilman erillistä sopimusta. Maksutapoina ovat luottokortti tai etukäteen maksettu lähetys.

 

Asiakasrekisteri

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot, rekisteröitymispäivämäärä, ostotilaukset, kanta-asiakastarjoukset ja muut erityiskanta-asiakassopimusehdot.

Rekisterinpitäjänä toimii Tampereen Suunnistajan Kauppa Oy, Rantaperkiönkatu 1 C 9, 33900 TAMPERE. Rekisteriä hoitaa Merja Kovalainen, sähköpostiosoite: merja.kovalainen@suunnistajankauppa.fi

 

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksissa ota yhteys Tampereen Suunnistajan Kauppaan, jotta voimme sopia palautuksesta. Puh. (03) 2613 200, email tampere@suunnistajankauppa.fi

Liitä palautuspakettiin mukaan lähetyslista / lasku tai kuitti sekä tilinumero, jolle mahdollinen palautus tuotteista suoritetaan.

Liitä mukaan myös selitys siitä, miksi palautat tuotteen, esim. väärä koko tai tuote viallinen -> myös missä vika. Ilmoita myös haluatko tilalle uuden tuotteen rahapalautuksen sijaan.

 

Suunnistajan Kauppa postimyynti:

Tampere
Rantaperkiönkatu 1 C 9
33900 TAMPERE
Helsinki
Museokatu 34
00100 HELSINKI
Turku
Stålarminkatu 1
20810 TURKU
tech