Toimitusehdot

Tietosuojaseloste

Hyväksymällä toimitusehdot ilmoitat tutustuneesi tietosuojaselosteeseen.

 

Tuotteiden toimitus

Pienin toimitettava tilaus on 15 eur. Kaikki rannetietokoneet sekä valaisinpaketit ym. laitteet toimitetaan verkkokauppamaksulla tai postiennakolla.

Normaali toimitusaikamme on muutama päivä - viikko (3-7 arkipäivää). Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta on toimitusaika pidempi.

Tehdas- ja seura-asutoimituksissa tilausaika on pidempi ja niistä sovittaan erillisellä sopimuksella.

Toimituskulut

Kaikissa maksutavoissa lisätään loppusummaan posti- ja käsittelykulut 15 eur/tilaus kaikkialle Suomeen. Ulkomaille lähetettävien tilausten posti- ja käsittelykulut hinnoitellaan kunkin maan postikulutariffien mukaisesti.

Postiennakkolähetyksissä perimme lisätoimituskulun 2,50 eur/lähetys. Tällöin posti- ja käsittelykulut yhteensä 17,50 eur/lähetys.

Huom! Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.

Maksutavat

Käteismaksu / postiennakko
Maksat tilauksesi postiennakolla samalla kun noudat sen postista. Postiennakkotilaukseen lisätään toimituskulujen lisäksi 2,50 eur/lähetys. Tällöin posti- ja käsittelykulut yhteensä 17,50 eur/lähetys.

Seuralaskutus
Liityttyäsi seurakanta-asiakkaaksemme, voit valita myös maksutavaksesi seuralaskutuksen. Laskun maksuaika on 7 vrk tai sopimuksen mukaan. Lasku liitetään tilauksen mukaan, eikä laskutuslisää peritä. Seuralaskutus on vain seurojen sekä yhteisöjen, oppilaitosten ja puolustusvoimien tilauksiin, ei yksityisasiakkaille muutoin kuin erillissopimuksella.

Verkkomaksu
Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa 9.2.2018 alkaen Checkout yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Checkout.

Ulkomaille
Emme lähetä laskulla ilman erillistä sopimusta. Maksutapoina ovat luottokortti tai etukäteen maksettu lähetys.

 

Asiakasrekisteri

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot, rekisteröitymispäivämäärä, ostotilaukset, kanta-asiakastarjoukset ja muut erityiskanta-asiakassopimusehdot.

Rekisterinpitäjänä toimii Tampereen Suunnistajan Kauppa Oy, Rantaperkiönkatu 1 C 9, 33900 TAMPERE. Rekisteriä hoitaa Merja Kovalainen, sähköpostiosoite: merja.kovalainen@suunnistajankauppa.fi

 

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksissa ota yhteys Tampereen Suunnistajan kauppaan, jotta voimme sopia palautuksesta. Puh. (03) 2613 200, email tampere@suunnistajankauppa.fi

Liitä palautuspakettiin mukaan mahdollinen lähetyslista, lasku tai kuitti sekä tilinumero, jolle mahdollinen palautus suoritetaan.

Liitä mukaan myös selitys siitä, miksi palautat tuotteen, esim. väärä koko tai tuote viallinen -> myös missä vika. Ilmoita myös haluatko tilalle uuden tuotteen.

Suunnistajan Kauppa postimyynti:

Tampere
Rantaperkiönkatu 1 C 9
33900 TAMPERE
Helsinki
Museokatu 34
00100 HELSINKI
Turku
Stålarminkatu 1
20810 TURKU
tech