VJ IRock4

Etusivu > Suunnistuskengät > Nappulakengät

VJ IRock4
VJ IRock4
VJ IRock4
VJ IRock4
VJ IRock4
VJ IRock4
Tuotekoodi
SVJ2827
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
4
5
6
7
8
9
10
10½
11½
12
13
159,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Vj IRock 4

Aggressiivista pitoa, nyt pehmeällä kantapäällä

IRock4 on päivitetty versio jo legendaarisesta suunnistajien ja polkujuoksijoiden suosikista IRock3:sta. Uutuutena IRock4:n kantapää on pehmeää liukumisen estävää materiaalia, jonka ansiosta kenkä muotoutuu jalkaan ja jalka pysyy kengässä haastavimmissakin olosuhteissa entistä paremmin. Lisäksi kengän päällinen on saanut muotoilultaan hieman päivitystä, jolla on parannettu istuvuutta.

VJ IRock on jo pitkään ollut aggressiivisin nastaton kenkä VJ:n mallistossa. Sen tarkkaan muotoillut ja sijoitellut nappulat tarjoavat optimaalista pitoa liukkaissakin olosuhteissa, mutta myös karistavat mudan ja kivet, jotka muuten jäisivät pohjaan kiinni.

Lisäksi tuttu Superior Contact -ulkopohja on valmistettu erikoiskumistamme, jonka pito-ominaisuudet säilyvät alustasta ja olosuhteista riippumatta.

Päällinen on Sveitsiläistä Schoeller Keprotec® -materiaalia, joka on kevyttä ja huippukestävää. Innovatiivisen Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

IRock on maltillisesti vaimennettu ja parhaimmillaan lyhyillä ja keskimatkoilla, vaikka on sillä juostu +100k ultriakin.

IRock on todellinen moniottelija, joka toimii täydellisesti niin suunnistuksessa ja poluilla kuin vuorillakin.

 

Venymätön päällinen

Maastossa olosuhteet ovat äärimmäiset. Jalka ei saa liikua kengässä. Vaikka maasto on märkä, päällisen pitää olla venymätön. Kyse on oikeista materiaalivalinnoista sekä päällisen ulko- tai sisäpuolisista venymättömistä vahvikkeista.

Butyylikumi

VJ:n nappulakengässä, Irockissa, pohjamateriaali on butyylikumiaJuostujen testien perusteella pito on parempi kuin milloinkaan aiemmmin nappulakengässä. Kumin pehmeyden vuoksi kovalla alustalla pohjan kumi kuluu nopeammin kuin kengän pohjissa normaalisti käytettävä kumi.

Duotech

VJ:n välikiilassa Duotech-teksti kertoo, että kengän sisäsyrjän ns. pronaatiokiila on tiheämpää ainetta kuin muu välikiila. Tiheä aine välikiilan sisäsyrjässä parantaa kengän kestävyyttä. Pohjarakenne pysyy paremmin ryhdissä kovassa käytössä. VJ-suunnistuskengät ovat suunniteltu normaalisti askeltaville juoksijoille. Jos askeleesi on alipronatoiva, asiasta on syytä mainita kenkää ostettaessa.

KvamO

Vallankumoksellista mukavuutta. Koskaan aiemmin suunnistuskengässä ei ole ollut kanta ja päkiä -vaimennusta. Mikrokuitu-uretaani -iskunvaimennusyksiköt. Kiertojäykkyystuki. Muotoonvalettu pohjallinen. Se on KvamO.

Schoeller®-Keprotec®

Schoeller®-Keprotec® on valmistettu käyttäen vain kaikkein korkealaatuisimpia materiaaleja. Kangas sisältää mm.  Kevlar®-aramiidikuitua, joka on painoonsa nähden viisi kertaa vahvempaa kuin teräs.  Se on erittäin repeytymis- ja hankauskestävää, mutta samalla miellyttävän pehmeä. Kevlaria® käytetään myös luotiliiveissä ja autonrenkaissa tukiaineena.

Uuden teknisen päällismateriaalin ansiota ovat erinomaiset märkäominaisuudet. Päällismateriaali on vedenpitävä. Aamukaste pysyy kengän ulkopuolella. Veden tullessa sisään suuaukosta, se pumppautuu saumojen kautta pois aiheuttaen tyhjö-efektin. Päällinen seuraa tällöin jalanmuotoa entistäkin tarkemmin pitäen veden määrän kengän sisällä mahdollisimman pienenä.

Fitlock varmistaa istuvuuden

Fitlockin ansiosta kenkä on jalan luonnollinen ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

Tekniset tiedot

  • Lajit -Suunnistus, Polkujuoksu, Sky Running, Swimrun, OCR
  • Leveys-asteikko - 3
  • Sukupuoli - Unisex
  • Midsole stack - 29,5mm
  • Droppi - 6mm
  • Ulkopohja - Superior Contact
  • Päällinen - Schoeller®-Keprotec®
  • Nappulan syvyys - 6 mm
  • Paino - 240 g (UK 8)

 

Hoito-ohjeet

Suunnistuskengät pestään käytön jälkeen. Älä säilytä kenkiä muovipussissa. Tee näin:

Avaa nauhoitus ja poista pohjalliset.

Huuhdo kengistä suurin lika pois.

Käytä korkeintaan 30 asteista vettä ja mietoa pesuainetta.

Pese kengät käsin, älä pesukoneessa.

Kuivaa normaalissa huoneenlämmössä tai jos kuivaat ulkoilmassa, vältä suoraa auringonvaloa.

tech

Asiakkaat ostivat myös

EMIT 30% vaihtotarjous
Emit V5 30% vaihtotarjous
HUOM!
Ilmoita verkkokauppatilauksen lisätiedot riveillä miten vanhan emitin palautus... 
53,90 €
norm.
77,00 €
tech