VJ BOLD RACE

Etusivu > Suunnistuskengät > Nastarit

VJ BOLD RACE
VJ BOLD RACE
VJ BOLD RACE
VJ BOLD RACE
Tuotekoodi
SVJ4513
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
UK5
UK5½
UK6
UK6½
UK7
UK7½
UK8
UK8½
UK9
UK9½
UK10
UK10½
179,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Markkinoiden nopein ja kevyin suunnistusnastari!

VJ Bold Race on täällä!

Bold Race on meidän edistyksellisin kilpailukäyttöön tarkoitettu suunnistuskenkä, jota suunnitellessa oli selkeä päämäärä, luoda nopein ja kevyin kilpakenkä suunnistukseen.

Koska Bold Race on tarkoitettu kilpailukäyttöön, sen lesti on tarkasti istuva racing-lesti, joka saa kengän tuntumaan kuin se olisi osa kilpailijaa itseänsä. Yhdestä palasta valmistetun päällisen sekä innovatiivisen Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

Kengän edistyksellinen kiilamateriaali on superkevyttä ja energiaa palauttavaa, mahdollistaen viimeistenkin ekstra sekuntien puristamisen suorituksesta. Lisäksi Bold Racen pohjasta löytyy energiaa palauttava RacePlate, joka samalla suojaa päkiää teräviltä kiviltä sekä maasta törröttäviltä tikuilta.

Kengän kannasta löytyy Bold X:stä tuttua Soft Heel -teknologiaa, joka vähentää painetta kantaluulle ja akillesjänteelle sekä saa kantapään istumaan kuin hansikkaan.

Kengän Superior Contact ulkopohjan 13 hiiliteräksistä tähtinastaa takaavat pidon metsässä vastaan tulevilla liukkailla juurilla, sammalella ja lehdillä.

VJ Bold Race on huippuvarusteluillaan edistyksellisin kilpailukenkä suunnistukseen, ja se on suunniteltu niille, jotka haluavat ylittää rajansa ja odotuksensa!

 

 

  • Lajit - Suunnistus
  • Fit Scale - 1
  • Sukupuoli - Unisex
  • Ulkopohja - Superior Contact + 13 hiiliteräksistä tähtinastaa
  • Päällinen - One-piece päällinen
  • Paino - 210g (UK 8)

 

tech

Asiakkaat ostivat myös

Karttamuovi A4  (á 100 kpl)
Karttakotelo, koko 22 x 31 cm, myyntierä 100 kpl. Kirkas karttamuovitasku, jonka toinen pääty avoin. HUOM!!! HUOM!!!
KARTTAMUOVIEN TOIMITUSKULUT... 
8,90 €
Leukoplast  9,2m  6 rll
Ruskea joustava yleiskiinnelaastariteippi. Rullassa 9,2 m 5 cm leveää teippiä. BDF... 
47,00 €
tech