VJ Speedhiker

Etusivu > Ulkoilukengät

VJ Speedhiker
VJ Speedhiker
VJ Speedhiker
VJ Speedhiker
Tuotekoodi
SVJ4492
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
5
6
7
8
9
10
10½
11
11½
149,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
159,00 €
kpl

VJ Speedhiker on polkujuoksu- ja vaelluskengän yhdistelmä

Speedhiker on monipuolinen ja urheilullinen ulkoilukenkä, joka on elementissään niin koiran kanssa metsälenkeillä kuin vauhdikkaammassa menossa vaelluksilla vaativammassa maastossa. Speedhiker pärjää pidemmilläkin matkoilla myös teknisessä ja kivisessä maastossa sen muotoilun ja pohjan rockplaten ansiosta.

VJ Speedhiker on rakennettu VJ Ultra 2:n lestille ja pohjalle, eli Ultrasta tuttu urheilullisuus, vaimennus sekä leveän lestin mukanaan tuoma mukavuus löytyvät, unohtamatta planeetan parasta pitoa! Lisäyksenä Speedhikerin väli- ja ulkopohjan välistä löytyy Rock Plate, joka ehkäisee terävien kivien ja oksien tuntumista pohjan läpi, sekä lisää kengän vakautta.

Kenkä on erittäin kevyt, joten askel ei ala painamaan pidemmilläkään matkoilla, ainakaan kengän ansiosta! Kengän takaosan varsi on madallettu, jotta se ei rajoita jalan liikkuvuutta, täten nilkka saa liikkua vapaasti vaihtelevassa maastossa. Madallettu takaosa vahvistaa myös urheilukenkämäistä tuntumaa, joten vauhdin ainoa este olet sinä itse!

Kengän päällysmateriaali on 100% kierrätettyä materiaalia. Päällisen alta löytyy Performadry-kalvo, joka tekee kengästä vedenpitävän, joten märät jalat eivät tule pysäyttämään vaelluksiasi.

Rock plate ja uusi pohjakuviointi

Rock plate ja uusi pohjakuviointi tarjoavat enemmän suojausta, vakautta sekä kestävyyttä. Rock plate tarjoaa suojausta alta tulevilta iskuilta ja vähentää energiahäviötä, sekä tekee kengästä vääntöjäykemmän.

Fitlock huolehtii istuvuudesta

Innovatiivisen Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

Kestävä ja vedenpitävä Ripstop päällinen & tilava lesti

Kestävä päällinen on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista ja sen alta löytyvä vedenpitävä Performadry kalvo huolehtii jalkojen kuivana pysymisestä. Lesti on Ultra 2:sta tuttu tilava medium+ lesti, eli varpailla on tilaa liikkua.

tech
tech