Meille töihin

Suunnistajan Kauppa etsii myyjiä Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Eikä haittaa, vaikka asuisit hieman kauempanakin, sillä saat meiltä auton käyttöösi. Lisäksi tarvitsemme työntekijöitä myös Jukolan viestiin.

Vuodesta 1981 Suunnistajan Kauppa on työllistänyt satoja ihmisiä ja etsimme nyt ajokortin omaavaa, iloista ja ahkeraa henkilöä kasvavaan joukkoomme. Työnkuvaan kuuluu myyntityö pakettiautollamme ympäri Suomea erilaisissa suunnistustapahtumissa. Työajat painottuvat sesonkiaikoina arki-iltoihin (iltarastit) sekä viikonloppuihin (kisat).

Kaikenlainen kielitaito katsotaan eduksi eikä urheilullisesta taustastakaan ole haittaa. Perehdytämme työhön ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa kanssamme myynnin ammattilaiseksi. Työ alkaa maaliskuun alusta tai sopimuksen mukaan ja jatkuu loka-marraskuulle.

Haemme myös iloisia, omatoimisia ja ahkeria työntekijöitä Mynämäelle Lukkari-Jukolan viestiin kesäkuussa 2022. Tähän tehtävään et tarvitse ajokorttia, vaan iloista mieltä ja reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kivijalkamyymälämme Helsingissä, Tampereella ja Turussa työllistävät myös vuoden ympäri osa- aikaisia työntekijöitä ja tarve myymälöissä on pääsääntöisesti loma-aikoina ja lauantaisin.

 

Jos kiinnostuit työpaikasta tai haluat tietää siitä lisää, niin olethan yhteydessä

Maaret Helsingissä (maaret.palamaa@suunnistajankauppa.fi, p. 09-444895)

Merja Tampereella (+ muu Suomi) (merja.kovalainen@suunnistajankauppa.fi, p. 03-261 3200)

Janna Turussa (turku@suunnistajankauppa.fi, p. 02-253 5061)

Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

tech