VJ Sarva Artix

Etusivu > Talvijuoksu- ja ulkoilukengät

VJ Sarva Artix
VJ Sarva Artix
VJ Sarva Artix
VJ Sarva Artix
Tuotekoodi
SVJ4461
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
38
39
42
43
44
45
46
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
139,00 €
kpl

VJ Sarva Artix tarjoaa ennennäkemätöntä pitoa uudella Superior Contact -kitkapohjalla

VJ Sarva Artix on vastauksemme Suomen talven liukkaisiin ja kylmiin keleihin. Uuden kitkapohjan ansiosta kenkä tarttuu alustaan kuin alustaan, tarjoten varman ja turvallisen askeleen. Superior Contact -kitkapohja on valmistettu omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme, joka on kehitetty juurikin talven vaativia olosuhteita varten. Sanonta "The Best Grip on the Planet" pitää tässäkin kengässä paikkansa.

Kengän vedenpitävän ja kestävän Rip-Stop nailon -päällisen ansiosta jalat pysyvät kuivina ja jalkojen lämpiminä pysymisestä taas huolehtii pehmeä fleecevuori. Kengän kylmää eristävä ja askelta vaimentava EVA-välipohja lisää käyttömukavuutta entisestään vähentämällä jalkaan kohdistuvaa rasitusta ulkoillessa. Kengän sivulla ja kantapäässä sijaitsevat VJ-logot toimivat pimeässä heijastimina ja tuovat lisäturvaa talven pimeinä aikoina liikuttaessa.

 

Ennennäkemätöntä pitoa

Omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme valmistettu Superior Contact -kitkapohja varmistaa pidon alustalla kuin alustalla. Pohjan kuviointi on saanut inspiraationsa autoteollisuuden kitkarenkaista, joten pito lumisilla ja liukkailla alustoilla on taattu.

Vedenpitävä ja kestävä Rip-Stop päällinen

Kengän vedenpitävä päällinen on tehty kestävästä Rip-Stop nailonista, joka varmistaa, että jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä pahimmilla loskakeleillä ja kovimmilla pakkasilla.

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

  • Uusi Superior Contact -kitkapohja
  • Lämmin fleecevuori
  • Tilava lesti

 

LajitTalviulkoilu
Leveys-asteikko
SukupuoliUnisex
UlkopohjaSuperior Contact
PäällinenRip-Stop Nylon
Paino435g (UK8)
tech
tech