VJ Sarva Polar

Etusivu > Talvijuoksu- ja ulkoilukengät

VJ Sarva Polar
VJ Sarva Polar
VJ Sarva Polar
VJ Sarva Polar
Tuotekoodi
SNS4472
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
38
42
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
139,00 €
kpl

Uusi VJ Sarva Polar on suomalaiseen jalkaan suunniteltu nastakenkä

Kengän lesti on jalanmuotoinen ja suunniteltu suomalaisen jalkaan sopivaksi, kengässä on täten varpaille hyvin liikkumavaraa. Lestin jalanmuotoinen muotoilu edesauttaa luonnollista askellusta, joka lisää käyttömukavuutta pidemmilläkin seikkailuilla.

Pidosta tässä kengässä huolehtii Superior Contact pohja joka on nastoitettu hiiliteräksisillä tähtinastoilla, jotka pureutuvat jäähän ja lumeen varmistaen turvallisen askeleen. Sisätiloissa liikuttaessa pidosta huolehtivat pohjan kuminastat.

Kengän vedenpitävän ja kestävän Rip-Stop nailon -päällisen ansiosta jalat pysyvät kuivina ja jalkojen lämpiminä pysymisestä taas huolehtii pehmeä fleecevuori. Kengän kylmää eristävä ja askelta vaimentava EVA-välipohja lisää käyttömukavuutta entisestään vähentämällä jalkaan kohdistuvaa rasitusta ulkoillessa.

Kengän sivulla ja kantapäässä sijaitsevat VJ-logot toimivat pimeässä heijastimina ja tuovat lisäturvaa talven pimeinä aikoina liikuttaessa

 

Planeetan parasta pitoa

Superior Contact -nastapohjassa on hiiliteräksiset tähtinastat, jotka porautuvat maahan varmistaen tukevan askeleen jäisillä ja lumisilla pinnoilla. Kovilla pinnoilla sekä sisätiloissa liikuttaessa mukavuudesta ja pidosta vastaavat pohjan kuminastat.

Vedenpitävä ja kestävä Rip-Stop päällinen

Kengän vedenpitävä päällinen on tehty kestävästä Rip-Stop nailonista, joka varmistaa, että jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä pahimmilla loskakeleillä ja kovimmilla pakkasilla.

LajitTalviulkoilu
Leveys-asteikko4
SukupuoliUnisex
UlkopohjaStudded Superior Contact
PäällinenRip-Stop Nylon
Paino435g (UK8)
  • Suomalaiseen jalkaan muotoiltu lesti
  •  Hiiliteräksiset tähtinastat
  •  Vedenpitävä ja kestävä päällinen

 

tech
tech