VJ Merra W

Etusivu > Talvijuoksu- ja ulkoilukengät

VJ Merra W
VJ Merra W
VJ Merra W
VJ Merra W
Tuotekoodi
SVJ3340
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
41
99,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
139,00 €
kpl

VJ Sarva Merra W on vaihtelevien talviolosuhteiden kitkakenkä

VJ Sarva Frost Contact on uuden sukupolven kitkapohja, jossa kumipohjan käyttömukavuus yhdistyy ennennäkemättömään nastattomaan pitoon kelillä kuin kelillä. Pito-ominaisuudet perustuvat ulkopohjassa käytettävien kumimassojen yhdistelmään, jolla saavutetaan tukevin maakontakti liukkaillakin alustoilla. Tämä yhdistettynä kitkarenkaista vaikutteita saaneeseen pohjakuviointiin, on turvallinen liikkuminen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa taattu.

Päällinen Merrassa on tyylikästä ja säänkestävää keinonupukkia, joka yhdessä fleecevuoren ja vedenpitävän kalvon kanssa pitävät jalat lämpiminä ja kuivina talven vaihtelevissa olosuhteissa. Sisäpuolen vetoketju tekee kengän pukemisesta nopeaa ja vaivatonta. Lestiltään Merra on useimpiin jalkoihin sopiva medium+, joka mahdollistaa paksumman sukan pukemisen talven paukkupakkasille.

Ennennäkemätöntä pitoa

Uuden sukupolven Frost Contact -kitkapohja varmistaa pidon alustasta riippumatta. Erilaisten kumimassojen optimaalinen yhdistelmä antaa tukevan maakontaktin liukkaallakin alustalla ja auton kitkarenkaasta vaikutteita saanut pohjakuvio pitää lumella.

Suomalaiseen jalkaan sopiva lesti

Tilava lesti on suomalaista suunnittelua ja se mahdollistaa paksumman sukan pukemisen kovimmilla pakkasilla.

Vaivattomuutta vetoketjulla

Sisäpuolen vetoketju tekee kenkien pukemisesta nopeaa ja vaivatonta. Säädä nauhoilla istuvuus kerran kohdalleen ja käytä sen jälkeen vetoketjua pukiessa ja riisuessa kenkiä.

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

tech
tech