VJ INTEGRATOR HIGH6

Etusivu > Suunnistuskengät > Korkeavartiset

VJ INTEGRATOR HIGH6
Tuotekoodi
SVJ4447
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
5
6
7
8
9
10
10½
11
11½
199,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Suunnistuskenkä integroidulla nilkkatuella

VJ Integrator High on markkinoiden ainoa suunnistuskenkä, jossa on integroitu nilkkatuki. Integroitu nilkkatuki estää nilkan taipumista sivulle, samalla mahdollistaen luonnollisen juoksuliikkeen. Erilliseen nilkkatukeen verrattuna integroitu nilkkatuki sopii kenkään täydellisesti eikä hierrä kengän vuorta puhki. Iso suositus nilkkaongelmista kärsiville ja nilkkojen teippaamiseen kyllästyneille!

Integratorin lesti on kokonaan uudelleen muotoiltu ja muun muassa kärjen pyöreämmällä muotoilulla on saatu hieman lisätilaa varpaille. Kengän responsiivinen CMEVA-välipohja mahdollistaa käyttäjälleen erinomaisen tuntuman alustaan tarjoten silti täydellisen määrän vaimennusta kovemmissakin maastoissa. Tämän lisäksi välipohjaan lisätty kiertojäykkyystuki lisää kengän suorituskykyä erityisesti kaltevassa rinteessä juostessa.

Kengän laadukas nylon mesh -päällinen on erittäin kestävää materiaalia, jonka lisäksi kengän kriittisiä kulumakohtia on vahvistettu erikseen tekstiiliin valetuilla vahvikkeilla ja kengän kärkeä on vahvistettu erillisellä mikrokuituvahvikkeella. Kestävyyden lisäksi Integratorin päällinen on venymätöntä materiaalia myös kastuessaan, joten kenkä pysyy tiiviisti kiristettynä jalan ympärillä kaikissa tilanteissa. Kengän täydellisestä istuvuudesta huolen pitää uusi kevennetty Fitlock -systeemi, joka suojaa jalkaholvia iskuilta sekä yhdessä nauhoituksen kanssa optimoi kengän täydellisen istuvuuden jalkapöydän korkeudesta riippumatta.

Planeetan parhaasta pidosta huolen pitää luonnonkumista valmistettu Superior Contact -ulkopohja sekä 17 tähden muotoista hiiliteräsnastaa. Kengän uusittu pohjakuviointi on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa joka säässä, juoksitpa sitten kuivassa kangasmetsässä tai märällä avokalliolla.

 

Integroitu nilkkatuki

Markkinoiden ainoa suunnistuskenkä integroidulla nilkkatuella. Tuettu varsi estää nilkkaa vääntymästä sivuttaissuunnassa mahdollistaen silti täysin luonnollisen juoksuliikkeen nilkalle.

Enemmän varvastilaa sekä kestävyyttä

Uudelleen muotoiltu lestin ansiosta kenkä on kärjestään hieman pyöreämpi tarjoten varpaille hieman enemmän tilaa liikkua. Päällinen on valmistettu kestävästä Nylon mesh -materiaalista, jonka lisäksi kengän kriittisiä kulumakohtia on vahvistettu erikseen tekstiiliin valetuilla vahvikkeilla ja kengän kärkeä on vahvistettu erillisellä mikrokuituvahvikkeella.

Planeetan parasta pitoa vaihtelevissa maastoissa

Superior Contact -ulkopohjan optimaalinen pohjakuviointi sekä 17-hiiliterästähtinastaa tarjoaa suunnistajille mieletöntä pitoa aina märiltä sammalen peittämiltä kallioilta tiheiden metsien liukkaille juurille ja lehtien peittämille poluille.

 

tech

Asiakkaat ostivat myös

Kilpailukortti EmitV6
Suunnistajan kilpailukortti V6 Kilpailukortin sisältämä elektroniikka paristoineen on massaan puristettuna kuoren sisässä, suojassa iskuilta ja... 
91,00 €
Karttamuovi A4 10kpl
Karttakotelo, koko 22 x 31 cm, myyntierä 10 kpl. Kirkas karttamuovitasku, jonka toinen pääty avoin. 
3,00 €
Classic- Suunnistushousu musta
Classic suunnistushousu Leveä pitkä lahkeinen perussuunnistushousu perinteisestä suunnistuspukukankaasta. Uutuutena lahkeissa askeltamista ja... 
36,00 €
WOL Juoksusukka musta-magenta 3 paria
Tekokuituinen ohut ja kevyt WOLin uusi nilkkapituinen juoksusukka, jossa saumaton kärki ja kantapää. Jalan holvikaarella vahvistettu... 
19,90 €
norm.
29,70 €
EMIT 30% vaihtotarjous
Emit V6 30% vaihtotarjous
HUOM!
Ilmoita verkkokauppatilauksen lisätiedot riveillä miten vanhan emitin palautus... 
63,70 €
norm.
91,00 €
Suunnistussukka WOL Spirit black-pink
  Spirit-suunnistussukat ovat pitkävartiset ja kestävät sukat suunnistukseen. Sukat on valmistettu hyvin istuviksi, left/right. Spirit-suunnistussukissa... 
19,90 €
Säärisuoja AIRPLAY
-ISTUVIN
-KEVYIN
-MUKAVIN Säärisuoja, joka antaa hyvän suojan iskuilta ja naarmuilta. 
39,90 €
tech