ETS MINI

Etusivu > EMIT > MTR ja muut laitteet

ETS MINI
ETS MINI
ETS MINI
Tuotekoodi
STS4669
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
2 199,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

ETS mini          

Emitin uusi väliaika-asema ETS mini sopii erityisesti hiihtoon, suunnitukseen ja muihin lajeihin, joista halutaan online väliajat. ETS mini perustuu ETS2 kelloon ja siinä on sama ohjelmisto ja valikot, mutta siitä on poistettu toiminnot, jotka eivät liity väliaikoihin. Tämä mahdollistaa, että ETS mini on paljon pienempi ja kevyempi kuin ETS2 ja se painaa vain 2,5 kiloa.

Kuten ETS2, ETS mini rekisteröi emiTagin kun se ohittaa ulkoisen eLine loopin, tai emiTag/kilpailukortti leimataan TFP tai ePost leimasimella suunnistuksessa. emiTagin/kilpailukortin numero ja aika lähetetään langattomasti ETS minin sisäisellä antennilla. Tiedot tallennetaan paikallisesti ja lähetetään Emitin online serverille sisäänrakennetun 4G modeemin kautta tai RS-485 portin kautta, jos se on kytketty.

ETS mini voidaan hyödyntää monissa lajeissa niin kilpailu- kuin harjoituskäytössä. Järjestelmä on aktiivisessa käytössä muun muassa hiihdossa, ampumahiihdossa, hiihtosuunnistuksessa, suunnistuksessa ja triathlonissa. Pienen kokonsa ansiosta se on erinomainen apuväline suunnistuksen online toteutuksiin.

4G modeemi on asennettu sisäisesti väliaika-asemaan. Emit vastaa sim-kortin liittymän maksusta ensimmäisen vuoden osalta. Tilaus jatkuu tämän jälkeen automaattisesti, jos ei sitä peruuteta. ETS minissä on sisäinen radio- ja 4G antenni, mutta siihen voidaan kytkeä myös ulkoinen antenni, jos kenttä on heikko. Tähän tarkoitukseen suosittelemme käytettäväksi Emitin eDuplo2 antennia.

 

 

Tekniset tiedot:

 

-paino vain 2,5 kg

 

-koko 26 x 18 x 11 cm

 

-sisäänrakennettu 4G modeemi sisäisellä antennilla

 

-sim-kortti yhden vuoden liittymäsopimuksella

 

-sisäinen radioantenni

 

-mahdollisuus liittää ulkoinen radio- ja 4G antenni

 

-liittimet: ulkoinen eLine, 2 x antenni, RS-485 ja USB

 

-akun kesto noin 20 tuntia täyteen ladattuna

 

tech
tech