VJ Sarva ANTON M

Etusivu > Talvijuoksu- ja ulkoilukengät

VJ Sarva ANTON M
VJ Sarva ANTON M
VJ Sarva ANTON M
VJ Sarva ANTON M
Tuotekoodi
SVJ2973
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
40
41
42
43
44
45
46
149,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Sivuvetoketjulla varustettu talviulkoilukenkä kitkapohjalla!

Anton on Aihki ilman nastoja! VJ Sarva Anton on talviulkoilukenkä joka on suunniteltu tyyli ja mukavuus edellä. Kenkä sopii niin kaupunkikävelyyn kuin pidemmillekin talviseikkailuille.

Mukavuuden ja käytännöllisyyden lisäämiseksi Anton on varustettu sivuvetoketjulla, joka mahdollistaa kengän nopean poisoton ja jalkaanlaiton, eli voit heittää hyvästit nauhojen solmimiselle!

Kengän lesti on jalanmuotoinen ja suunniteltu suomalaisen jalkaan sopivaksi, kengässä on täten varpaille hyvin liikkumavaraa. Lestin jalanmuotoinen muotoilu edesauttaa luonnollista askellusta, joka lisää käyttömukavuutta pidemmilläkin seikkailuilla.

Uuden kitkapohjan ansiosta kenkä tarttuu alustaan kuin alustaan, tarjoten varman ja turvallisen askeleen. Superior Contact -kitkapohja on valmistettu omalla luonnonkumia sisältävällä kumiseoksellamme, joka on kehitetty juurikin talven vaativia olosuhteita varten.

Kengän tyylikäs päällinen on valmistettu nahasta ja yhdessä kengän sisäosan fleecevuoren kanssa ne varmistavat, että jalkasi pysyvät lämpiminä talven pakkasilla.

Kengän kylmää eristävä ja askelta vaimentava EVA-välipohja lisää käyttömukavuutta entisestään vähentämällä jalkaan kohdistuvaa rasitusta ulkoillessa.

 

  • Lajit - Talviulkoilu
  • Leveys-asteikko - 4
  • Sukupuoli - Miehet
  • Ulkopohja - Superior Contact kitkapohja
  • Päällinen - Nahkaa
  • Paino - 385g (EU 42)
tech
tech