Emit ajanottoasema ETS2 4G

Etusivu > EMIT > MTR ja muut laitteet

Emit ajanottoasema ETS2 4G
Tuotekoodi
SMT4346
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
4 799,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

 

Emit ajanottoasema ETS2 4G 

 

ETS2 4G on Emitin uusi maali ja väliaika-asema ja se on myös maailman ensimmäinen transponder decoder ajanottolaite kaiken tasoisiin FIS-tapahtumiin. ETS2 on käynyt läpi laajan kehitystyön ja testauksen ansaitakseen FIS-hyväksynnän. Siinä on sisäinen tulostin ja 4G-modeemi ja siinä on uusi käyttäjäystävällinen valikko. ETS2 korvaa perinteisen kellon ja rekisteröi ajan jolloin emiTag tunnistaa eLine loopin, sisäisen tai ulkoisen. emiTagin ID-tunniste ja aika lähetetään takaisin ETS2-kelloon sisäisen antennin kautta. Tiedot tallennetaan paikallisesti ja tulostetaan omalla kirjoittimella sekä siirretään tietokoneelle(USB, RS-232, RS-485 tai 4G-modeemi)-

 

 

ETS2 ja emiTageja voidaan käyttää ajanottoon ja väliaikojen rekisteröintiin monissa urheilulajeissa, sekä harjoituksissa että kilpailuissa. Tällä hetkellä järjestelmää käytetään aktiivisesti muun muassa  hiihdossa, ampumahiihdossa, hiihtosuunnistuksessa, suunnistuksessa, pyöräilyssä ja triathlonissa.

 

 

ETS2:ta voidaan käyttää sisäisellä eLine loopilla tai ulkoisilla eLine loopeilla. Käyttämällä kahta luuppia päästään parempaan tarkkuuteen (keskimäärin 1/100 sekunti, riippuen nopeudesta)

 

 

Huom! Sisäisen eLine loopin toimintaetäisyys on 3 metriä.

 

 

ETS2 on rakennettu laadukkaaseen muovisalkkuun ja paketti sisältää kaksi eLine looppia, erillinen Yagi-antenni, USB-kaapeli, erillinen 4G-antenni ja käyttöohjeet. 4G-modeemi on asennettu valmiiksi.

 

tech
tech