Lukijaleimasin, MTR ja lämpökirjoitin

MiniTimeRecorder ja lämpökirjoitin

MiniTimeRecorder (MTR) on lukulaite kilpailukorttia varten. Se tallentaa muistiinsa luetut kilpailukortit ja niiden leimaustiedot. MTR voidaan liittää tietokoneeseen (sarjaportti/ USB) ja lämpökirjoittimeen.

MTR:n sisäisen akun odotettu käyttöikä on kymmenen vuotta ja akku voidaan vaihtaa. MTR ja lämpökirjoitin yhdessä tarjoavat kannettavan, verkkovirrasta riippumattoman järjestelmän, jolla voidaan järjestää harjoituksia tai kilpailuja todella helposti. Tapahtuman jälkeen tallennetut tiedot voidaan siirtää tietokoneelle ja internetiin.

Lukijaleimasin RS232

Lukijaleimasimella luetaan kilpailukortin tiedot tietokoneelle. Lukijaleimasin liitetään tietokoneen sarjaporttiin RS232-liitännällä. Lukijaleimasimen koodi on aina 250. Sen odotettu käyttöikä on yli 10 vuotta ja takuuaika on rajoitettu 10 vuotta. Käyttölämpötila on –20 - +50 astetta. Kaapelin pituus on 2 metriä. Lukijaleimasimessa ei ole piikkejä.

Lukijaleimasin USB

Lukijaleimasimella luetaan kilpailukortin tiedot tietokoneelle. Lukijaleimasin liitetään tietokoneeseen mukana tulevalla usb-kaapelilla, jota kautta se saa myös toimintaansa tarvittavan virran. Lukijaleimasimen koodi on aina 250. Sen odotettu käyttöikä on lähes rajaton ja takuuaika on rajoitettu 10 vuotta. Käyttölämpötila on –20 - +50 astetta. Kaapelin pituus on 2 metriä. usb-lukijaleimasimessa ei ole piikkejä.

Takaisin

tech