ePost-rastileimasin

ePost-rastileimasin, malli 2016

Emitin uusi ja kehittyneempi rastileimasin on ePost. Sen toiminta on nopeampaa ja luotettavampaa kuin perinteisen leimasimen. Yhdessä uuden kilpailukortin kanssa leimaaminen ePost-rastileimasimella on todella nopeaa ja sujuvaa.ePost-rastileimaisimessa on radiolähetin, jolla se toimii online-leimasimena yhdessä eLink-väliaikayksikön kanssa. Siten väliajat saadaan reaaliaikaisesti maaliin Emitin internet-selaimen kautta.

Epost-rastileimasimen sisältämä elektroniikka paristoineen on massaan puristettuna kuoren sisässä, suojassa iskuilta ja ilmaston vaikutuksilta. Rastileimasimen käyttöikä on 8-10 vuotta. Rastileimasimilla on rajoitettu 10 vuoden takuu. ePost-rastileimasimen suurempi lähetystaajuus (7krt/s), voimakkaampi signaali sekä kehittynyt antennitekniikka mahdollistavat rastikoodin aiempaa nopeamman ja varmemman tiedonsiirron kilpailukortin muistiin.

Rastileimasimen pariston jännitettä voidaan valvoa, sillä rastileimasin lähettää koodiluvun 99 oman koodinsa jälkeen, kun jännite laskee alle määrätyn tason. Tämä tapahtuu jo useita viikkoja ennen pariston tyhjentymistä, mikä varmistaa käytön kilpailussa. Rastileimasimissa on käytettävissä koodiluvut 31-176 (ei kuitenkaan numeroita 66, 68, 86, 98 tai 99) eli kaikkiaan 140 eri koodia.

Leimasimessa on yksi piikki mekaanista leimausjälkeä varten, ja piikin sijainti vaihtuu leimasimessa koodin mukaisesti.

Takaisin

tech