Yleistä Emitistä ja leimausjärjestelmän historiaa

Emit EKT on markkinoiden johtava suunnistuksen leimaus-, väliaika- ja ajanottojärjestelmä, jonka ensimmäinen versio esiteltiin jo 1993.

Emit on kansainvälisesti laajalle levinnyt. Sitä käytetään käyttäjäystävällisyytensä ja luotettavuutensa ansiosta valtaosassa suunnistustapahtumia, harjoituksista kansainvälisiin arvokisoihin.

Suunnistuksen MM-kisoissa Emit oli leimausjärjestelmä viimeksi 2016 Ruotsissa. Kesän 2017 MM-kisajärjestäjät valitsivat leimausjärjestelmäkseen Emitin.

Järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja uusia tuotteita tuodaan käyttöön joka vuosi.

Kaudelle 2016 mallistoon tuli ePost-rastileimasin, jonka toiminta on entistä nopeampaa ja luotettavampaa. Se toimii väliaikaleimasimena yhdessä eLinkin/ETS:n kanssa. Kaudelle 2016 tuli myös uusi kilpailukortti V6. Se on toiminnaltaan nopeampi. Siinä oleva valoledi kertoo suunnistajalle leimauksen onnistumisesta.

Emit EKT on markkinoiden ainoa elektroninen leimausjärjestelmä, jossa on leimauksen varmennusmenetelmä, jos elektroniikka ei jostain syystä toimi. Tämä ominaisuus tuo suunnistajalle ja kisajärjestäjälle turvallisuutta, jota voidaan vaatia nykyaikaiselta leimausjärjestelmältä.

Takaisin

tech