Toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Pienin toimitettava tilaus on 15 eur. Kaikki rannetietokoneet sekä valaisinpaketit ym. laitteet toimitetaan postiennakolla.

Normaali toimitusaikamme on 1-2 viikkoa (7-14 arkipäivää). Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta on toimitusaika pidempi.

Tehdas- ja seura-asutoimituksissa tilausaika on pidempi ja niistä sovittaan erillisellä sopimuksella.

Toimituskulut

Kaikissa maksutavoissa lisätään loppusummaan posti- ja käsittelykulut 15 eur/tilaus kaikkialle Suomeen. Ulkomaille lähetettävien tilausten posti- ja käsittelykulut hinnoitellaan kunkin maan postikulutariffien mukaisesti.

Postiennakkolähetyksissä perimme lisätoimituskulun 2,50 eur/lähetys. Tällöin posti- ja käsittelykulut yhteensä 17,50 eur/lähetys.

Huom! Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.

Maksutavat

Käteismaksu / postiennakko
Maksat tilauksesi postiennakolla samalla kun noudat sen postista. Postiennakkotilaukseen lisätään toimituskulujen lisäksi 2,50 eur/lähetys. Tällöin posti- ja käsittelykulut yhteensä 17,50 eur/lähetys.

Laskutus
Liityttyäsi kanta-asiakkaaksemme, voit valita myös maksutavaksesi laskutuksen. Laskun maksuaika on 14 vrk tai sopimuksen mukaan. Lasku liitetään tilauksen mukaan, eikä laskutuslisää peritä.

Ulkomaille
Emme lähetä laskulla ilman erillistä sopimusta. Maksutapoina ovat luottokortti tai etukäteen maksettu lähetys.

Asiakasrekisteri

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot, rekisteröitymispäivämäärä, ostotilaukset, kanta-asiakastarjoukset ja muut erityiskanta-asiakassopimusehdot.

Rekisterinpitäjänä toimii Tampereen Suunnistajan Kauppa Oy, Sammonkatu 50, 33540 TAMPERE. Rekisteriä hoitaa Merja Kovalainen, sähköpostiosoite: merja.kovalainen@suunnistajankauppa.fi

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksissa ota yhteys Tampereen Suunnista kauppaan, jotta voimme sopia palautuksesta. Puh. (03) 2613 200, email tampere@suunnistajankauppa.fi

Liitä palautuspakettiin mukaan mahdollinen lähetyslista, lasku tai kuitti sekä tilinumero, jolle mahdollinen palautus suoritetaan.

Liitä mukaan myös selitys siitä, miksi palautat tuotteen, esim. väärä koko tai tuote viallinen -> myös missä vika. Ilmoita myös haluatko tilalle uuden tuotteen.

Suunnistajan Kauppa postimyynti:

Tampere
Sammonkatu 50
33540 TAMPERE
Helsinki
Museokatu 34
00100 HELSINKI
Turku
Stålarminkatu 1
20810 TURKU