VJ Saana W

Etusivu > Talviulkoilukengät

VJ Saana W
VJ Saana W
VJ Saana W
VJ Saana W
Tuotekoodi
SVJ3349
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
139,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

VJ Sarva Saana on tyylikäs mokkanahkainen nastakenkä talven vaihteleviin keleihin.

Saanan vedenpitäväksi käsitelty mokkanahkainen päällinen ja merinovillainen vuori pitävät jalat lämpiminä kovillakin pakkasilla. Merinovillan hienona ominaisuutena on loistava hengittävyys. Kengän molemmilla sivuilla olevat vetoketjut tekevät kengän pukemisesta helppoa ja nopeaa. Tilava lesti on useimmille sopiva ja se mahdollistaa paksumman sukan pukemisen paukkupakkasilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan ja varmistavat tukevan ja turvallisen askeleen. Tultaessa sisätiloihin ja koville alustoille pidosta sekä mukavuudesta pohjan reunoille sijoitetut kuminappulat.

Tähtinastat takaavat pidon

Saanan nastat ovat auton talvirenkaista tuttua hiiliterästä, joka kestää vuosien kovaa käyttöä. Tähdenmuotoisessa nastassa on perinteistä pyöreää nastaa enemmän kanttia, joka tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan enemmän pitoa.

Vaivattomuutta vetoketjuilla

Vetoketjut molemmilla puolilla kenkää tekevät pukemisesta vaivatonta ja nopeaa.

Merinovilla lämmittää

Lämmin ja hengittävä merinovillavuori on täydellinen talven vaihteleviin keleihin.

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

tech

Katso myös

VJ SARVA VIIMA W
VJ Sarva Viima W Klassikko nastari uudistui Tyylikäs mutta pitävä valinta talvikävelyyn naisille. Urheilujalkineen keveys ja nilkkurin helppokäyttöisyys. Nauhoituksen... 
99,00 €
norm.
139,00 €
tech