VJ Kero W

Etusivu > Talviulkoilukengät

VJ Kero W
VJ Kero W
VJ Kero W
VJ Kero W
Tuotekoodi
SVJ3320
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
139,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

VJ Sarva Kero on uudistettu versio korkeavartisesta nastakengästämme.

Keron korkea varsi ja sivuvetoketju tekevät siitä helpon ja vaivattoman nastakengän lumisiin ja loskaisiin olosuhteisiin. Kestävä nylon päällinen on varustettu vedenpitävällä kalvolla ja lämpimällä fleecevuorella. Tilava lesti on useimmille sopiva ja samalle se mahdollistaa paksumman sukan pukemisen paukkupakkasilla. Uuden sukupolven nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan varmistaen tukevan ja turvallisen askeleen. Sisätiloissa ja kovilla alustoilla pidosta sekä mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat. Kevyt EVA-välipohja eristää kylmää ja vaimentaa tärähdystä parantaen kengän käyttömukavuutta.

Uuden sukupolven pitoa

Uuden nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan ja varmistavat tukevan ja turvallisen askeleen. Tultaessa sisätiloihin ja koville alustoille pidosta ja mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat.

Vedenpitävä päällinen

Suomalaisen talven kelit ovat vaihtelevia ja ne vaativat kengältä paljon. Sarva Dry -kalvolla varustettu kenkä on vedenpitävä ja hengittävä, joten jalka pysyy kuivana pahimmilla loskakeleillä ja kovimmilla pakkasilla.

Vaivattomuutta vetoketjulla

Sisäpuolen vetoketju tekee kenkien pukemisesta nopeaa ja vaivatonta. Säädä nauhoilla istuvuus kerran kohdalleen ja käytä sen jälkeen vetoketjua pukiessa ja riisuessa kenkiä.

EVA eristää ja vaimentaa

Kevyt EVA välipohja toimii niin eristeenä kylmää vastaan kuin vaimennusmateriaalina pitäen jalan virkeänä pidemmälläkin matkalla.

tech
tech