Cobra 6500 paketti

Etusivu > Otsalamput > LedX - Shop > Valaisinpaketit

Cobra 6500 paketti
Tuotekoodi
SCB2612
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
765,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Cobra 6 500 paketti sisältää valoyksikön, pääpannan, akun 10,8 V, 10,5 Ah, 113 Wh , laturin ja laukun.

Maailman tehokkain otsavalo suunnistukseen, enduroon, maastopyöräilyyn, metsätöihin, moottorikelkkailuun, hiihtoon tai retkiluisteluun.

Erilaisten kiinnikkeiden avulla sen voi asentaa lähes kaikkiin suojakypäriin oli kyse urheilusta tai kaivostyöstä. Valon saa asennettua helposti myös ohjaustankoon. Mikään olosuhde ei ole liian rankka tai pimeä LEDX Cobralle.

LEDX Cobra 6500 on markkinoiden valovoimaisin otsalamppu

6 500 lumenin LEDX Cobra on maailman tehokkain tasokkain otsalamppu. Se on tehokkaampi kuin useimmat auton ajovalot (lähi ja kaukovalot yhdessä). Uudessa Cobrassa on 8 kpl Cree XM-L U3 LED valon lisäksi ainutlaatuisen korkean hyötysuhteen omaavaa uutta elektroniikkaa. Korkea hyötysuhde yhdessä lisätyn LED määrän ansiosta nostaa valon määrää. Lampun suuret jäähdytyslaipat mahdollistavat valon käytön täydellä teholla silti pitäen lämpötilan kontrollissa.

Täydellinen lamppu haastavissa olosuhteissa

LEDX osalamput sopivat moneen käyttöön. Cobra otetaan esiin, kun tarvitaan mahdollisimman paljon valoa. Se on ehdoton apu oli kyseessä sitten suunnistus, enduro, MTB, metsätyöt, moottorikelkkailu, hiihto tai retkiluistelu.

Erilaisten kiinnikkeittemme avulla sen voi asentaa lähes kaikkiin suojakypäriin oli kyse urheilusta tai kaivostyöstä. Mikään olosuhde ei ole liian rankka tai pimeä LEDX Cobralle.

Ihanteellinen valokeila

Cobran valo ei ole pelkästään voimakkain, vaan se tuottaa ihanteellisen valokeilan. Ainutlaatuinen linssitekniikka käyttää erilaisia linssejä optimoidakseen valaisutehon. Cobrassa on 4 erilaista linssiä, jotka yhdessä takaavat ennenkuulumattoman tasaisen valokeilan jalkojesi juuresta leveälle sivuille ja kauas eteen. Tasainen valo ja reunoilta tasaisesti himmenevä valo rasittaa mahdollisimman vähän silmää.

Akku

LEDX Cobra toimii kolmella eri teholla: 6%, 40% ja 100%. Suurimmalla teholla Cobra tuottaa huikeaa valotehoa täydet kaksi tuntia. 40% teho riittää viideksi tunniksi ja 6% uskomattomat 33 tuntia.

Kun akku on kulunut lähes loppuun korkealla teholla, niin siirtyy lamppu automaattisesti matalemmalle teholle eli ”varatankkiteholle”. Varatankki tarkoittaa sitä, että käytettyäsi akun loppuun ei virta ja valo katkea kerralla, vaan lamppu siirtyy automaattisesti pienelle 6% teholle ja palaa vielä tunnin. Näin pääset aina metsästä pois!

Lamppuun voi myös ohjelmoida erilaisia ohjelmia ja tehoalueita. Niistä on lisää ohjeita käyttöohjeessa.

Huippu mukava pääpanta

Cobra 6500 toimitetaan pro-mallin pääpannalla, jossa on aiempaa mallia parempi istuvuus ja se sopii hyvin erikokoisiin päihin. Lampun kiinnitys on tehty aiempaa lähemmäksi pantaa, jolloin pantaan tulee parempi tasapaino. Valo istuu hyvin pannan kanssa yhteen eikä se heilu juostessa.

tech

Asiakkaat ostivat myös

Jatko virtajohto 150 cm
Lisätiedot 
25,00 €
LEDX DualLock 20cm
Ylimääräinen kiinnitysteippi LEDX-lampun kiinnittämiseen esim. kypärään... 
8,00 €
Kypäräkiinnike
Kypäräkiinnikkeeseen sopivat kaikki 2014 mallin LEDX otsavalot. Mukana erikoisvahva tarranauha, jolla kypäräkiinnike voidaan kiinnittää kypärään. On myös mahdollista... 
23,00 €
tech