LedX Kaa 2000 pkt

Etusivu > Otsalamput > LAMPPUPAKETIT

LedX Kaa 2000 pkt
LedX Kaa 2000 pkt
LedX Kaa 2000 pkt
Tuotekoodi
102139
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
329,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

LEDX KAA 2000 paketti sisältää valoyksikön, kevyen pääpannan, akun 10,8 V 38 Wh, laturin ja pehmustetun säilytyspussin.

LEDX KAA on kokoonsa nähden erittäin tehokas otsavalo. Sen valoteho on samaa luokkaa kuin mihin markkinoiden parhaat valot pysyivät vielä muutama vuosi sitten.

Siinä on erittäin kompakti ja kevyt rakenne. Lamppu on varustettu 2 LED Cree XM-L U3 ledillä ja uusin elektroniikka antaa ainutlaatuisen korkean hyötysuhteen. Kaksi korkean suorituskyvyn lediä tarjoavat kirkkaan valon ja akku kestää täydellä teholla täydet kaksi tuntia. Voimme käytä lamppua suurella teholla ja silti pitää lämpötilan kurissa uusien jäähdytyslaippojen ansiosta.

Pieni mutta pippurinen

LEDX Kaa on suunniteltu mahdollisimman kevyeksi ja pieneksi mutta tuottaa silti maksimaalisen valon. Akku kulkee Kaassa mukana ja se on helppo laittaa päähän ja ottaa pois. Se toimii erittäin hyvin maastojuoksussa, hiihdossa, kiipeilyssä, maastopyöräilyssä, suunnistuksessa tai hiihdossa. Voit käyttää sitä myös ihan arkipäivän askareissa ja pulkkamäessä!

Pienikokoinen KAA tuottaa huimat 2000 lumenia!

Näe pitkälle ja laajalle

LEDX:n ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta voimme aina valita sopivat linssit, jotka soveltuvat parhaiten eri polttimoille. Kaahan olemme valinneet linssit, joilla saadaan yhtäaikaa sekä hyvä leveys, että pitkä valokeila. Leveä valokeila antaa silmille rauhallista valoa ja pehmeä valon reuna vähentää häikäisyä. Samalla meillä on kuitenkin pitkä valokeila, joka näyttää kauas eteenpäin. Vähän kuin auto, jossa on pitkät ja lähivalot samaan aikaan päällä.

Akku

LEDX Kaa toimii kolmella eri teholla: 20%, 40% ja 100%. Korkeimmalla teholla virtaa liittää kahdeksi tunniksi. 40% teholla saat valoa viisi tuntia ja 20% teholla saat valoa 10 tuntia.

Kun akku on kulunut melkein loppuun vaihtaa automatiikka valon alimpaan tehoon. Akku kestää vielä alimmalla teholla 1 tunnin. Tämä on eräänlainen ”varatankki” joka takaa sen, että pääset aina metsästä kotiin.

Valaisin voidaan myös ohjelmoida eri tehoalueille.

Miellyttävä pääpanta

Kaan mukana tulee kevyt pääpanta, joka on elastinen ja hyvin säädettävissä eri kokoisille päille. Akku on kiinnitetty pannan takaosaan ja tasapainottaa hienosti pääpannan. Voit myös säilyttää akkua taskussa tai repussa hankkimalla erillisen jatkovirtajohdon.

Sekä lamppu ja akku mahtuvat helposti taskuun, kun sitä ei käytetä. Kaan valoyksikkö on asennettu lähelle pantaa ja siinä on ideaalinen painopiste. Tästä syystä Kaa antaa erittäin tasaisen ja vakaan valon vaikka juostaisiin epätasaisella alustalla, kuten metsässä.

tech

Katso myös

Kypäräkiinnike
Kypäräkiinnikkeeseen sopivat kaikki 2014 mallin LEDX otsavalot. Mukana erikoisvahva tarranauha, jolla kypäräkiinnike voidaan kiinnittää kypärään. On myös mahdollista... 
23,00 €
WOL HEAT2 thermosukka musta-lime
Uusi Heat2-termosukka muotoilu ainutlaatuisesti. Vasemmalle ja oikealle jalalle oma, anatomisesti oikein muotoiltu sukka. Varren... 
29,90 €
Leukoplast  9,2m  6 rll
Ruskea joustava yleiskiinnelaastariteippi. Rullassa 9,2 m 5 cm leveää teippiä. BDF... 
46,00 €
tech