LedX Mamba 4000 pkt + backup valo

Etusivu > Otsalamput > LAMPPUPAKETIT

LedX Mamba 4000 pkt + backup valo
LedX Mamba 4000 pkt + backup valo
LedX Mamba 4000 pkt + backup valo
Tuotekoodi
102140
Toimitusaika alk.
3-7 pv
Toimituskulut alk.
546,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

LEDX Mamba on tehokas otsavalo. Sen keveys ja kompakti koko tekee siitä erinomaisen kumppanin syksyn pimeyteen.

4000 lumenia antaa sille yhtä paljon valoa kuin on useimmissa auton valoissa. Uudessa LEDx Mambassa on 4 LED Cree XM-L U3 lediä ja kehittämämme uusi elektroniikka antaa ainutlaatuisen korkean hyötysuhteen. Erittäin suorituskykyiset LEDIT antavat todella kirkkaan valon. Mamba toimii täydellä teholla 2 tuntia. Uusien jäähdytyslaippojen ansiosta voimme käyttää lamppua suurella teholla ja silti pitää lämpötilan kurissa.

Täydellinen all-round valaisin, joka sopii moneen käyttöön. Se toimii hyvin lajeissa, kuten suunnistus, hiihto, maastopyöräily, rullahiihto ja maastojuoksu. Mamba on kevyt ja siinä on erittäin tehokas valo. Mamba toimii hyvin myös kiipeilyssä, metsätöissä tai endurossa. Sen voi myös kiinnittää pyörän ohjaustankoon.

Niille, jotka haluavat erittäin tehokkaan, kompaktin ja kevyen valon LEDX Mamba on täydellinen lamppu.
Valoa juuri sinne missä sitä tarvitaan

Kiitos LEDXin ainutlaatuisen valmistusmenetelmän, erilaisten linssien ja polttimoiden ansiosta Mamba antaa optimaalisen valon luokassaan. Valokeila on laaja sekä tasainen ja näet samalla huikean pitkälle. Mamban valo on lähes häikäisemätön käyttäjälle, sillä se tasoittuu pehmeästi reunoilta. Se on helppo silmille, tuntuu kuin liikkuisit valoisalla sen sijaan, että kapea valokeila pomppisi edessäsi.

Akku

LEDX Mambassa tulee 3 eri teho-asetusta: 10%, 40% ja 100%. Mamba toimii korkeimmalla teholla (100%) täydet kaksi tuntia. 40% on riittää viideksi tunniksi ja 10% tuottaa valoa 25 tuntia.
Kun akku on kulunut melkein loppuun käynnistyy ”varatankki” eli automatiikka säätää valon alimpaan teholuokkaan. Akku riittää tuottamaan valoa 10% prosentin teholla vielä tunniksi. Valaisimeen voidaan myös ohjelmoida lisää tehoalueita. Katso lisää ohjekirjasta.

Pääpanta

LEDXMamba 4000:n mukana toimitetaan Pro –mallin pääpanta. Se on päivitetty vielä paremmin sopivaksi, erityisesti niille, joilla on pienempi pään ympärysmitta. Uuden lampun kiinnityskohta ergonomisesti suunniteltu ja seuraa hyvin pään muotoja. Lampun kiinnityskohta on nyt paljon lähempänä otsaa ja asettuu niin, että paino jakautuu tasaisesti kantajansa päähän. Käytännössä et edes huomaa otsavaloa. Tasokas pääpanta yhdistettynä lampun keveyteen tekee siitä erittäin vakaan vaikka juoksisit maastossa.

Matala malli

Elektroniikka on sijoitettu uusissa malleissa lampun jalkaan, se on siirretty pois lamppukotelosta. Ledit on asetettu pieneen lamppukoteloon vaakatasoon, joten lamppu on erittäin matala. Tämä tekee valaisimesta ennennäkemättömän vakaan.

LEDX Mamba 4000 pakettiin kuuluu valoyksikkö, pääpanta, akku 10,8 V 75 Wh, laturi ja laukku sekä backup-valo.

tech
tech